OM ØRE-SOUND®

OM ØRE-SOUND®

Øre-sound®

Øre-sound® er et rytmisk amatørkor bestående af ca. 40 sangere og sangglæden holder sammen på den store flok, der aldersmæssigt fordeler sig fra først i trediverne til pensionsalderen.

Korets repertoire er meget alsidigt inden for den rytmiske musik og omfatter swing, jazz, pop, rock, soul, reggae, afrikansk, latinamerikansk, gospel m.m.

Hvis du har lyst til at synge med, er du meget velkommen til at kontakte vores korleder Henriette Høffding på mobil 20 86 18 27 for at aftale nærmere om optagelsesprøve.

 

Korets historie

Koret blev oprettet i 1996 som Hørsholm Rytmiske Kor og dannede i 1998 sin egen forening. I foråret 2001 skiftede koret navn til Øre-sound®. Det nye navn henviser på en uhøjtidelig måde både til korets musiske præstationer og det geografiske tilhørssted.

Henriette Høffding har været korets dirigent og dynamiske centrum i alle årene. Hun har den passende blanding af lune og ambitioner, der skal til for at styre en forsamling amatører med vidt forskellig baggrund og vidt forskellige evner. Det er for en stor del hendes fortjeneste, at koret er vokset til den nuværende størrelse på ca. 40 medlemmer.

Efterhånden som koret voksede i størrelse, blev der behov for yderligere en kapacitet til at assistere med indstuderingen af numrene. Koret engagerede derfor Hanne Nissen som assisterende dirigent. Hannes engagement og positive væsen betyder, at nye numre på ofte 4-6 stemmer kan indstuderes hurtigere og mere intensivt. Og det gode samarbejde mellem de 2 dirigenter betyder, at resultatet er værd at høre på!

Korets repetitør og pianist hedder Simon Jepsen.

Øre-sound® har efterhånden haft flere anledninger til at give jubilæums-koncerter. Den første var 5-års jubilæumskoncerten i Trommen i 2001. 10-års jubilæet blev markeret med en koncert i Hørsholm Kirke og på Nødebo Kro og i 2016 gav koret 20-års jubilæumskoncert i Hørsholm Kirke efterfulgt af en stor reception og et brag af en fest i Hørsholm Sognegård. Korets 25-års jubilæum blev holdt i 2021 med en stor koncert i Hørholm Kirke og efterfølgende fest i Humlebæk. 

 
 
 

SKRIV TIL OS